Senaste nytt på skjutdörren!


0

Vi ska ju ha en stor dörröppning mellan stora sovrummet och stora badrummet; 140 cm med skjutdörrar som försvinner in i väggen. Idén från min sida är att man ska få för sig att sovrum och badrum är SAMMA rum som man enkelt kan skilja av när man vill/behöver.  Vi fixade med skjutdörren i fredags och det gick faktiskt ganska bra.

Vi fick lov att be om lite assistans av Tommy med att klura ut hur den skulle monteras men sen gick det fint. Niklas och Kurt är där nu också i skrivande stund och fortsätter med andra halvan av dörren och väggen.

Ska fixa bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *