Ok! Lite mera nytt!


0

Imorgon och på onsdag städas det ur Villa Havet, för att på torsdag få leverans av möbler från Royal Möbler. Sen blir det midsommarpaus och nästa vecka fixar vi lite mer smått och gott.

Veckan efter det, dvs v 27 kommer Pelle B och gräver vår nya stora hamn, som tillfaller Villa Havet, Beach House samt tomt 6 och 7. Det blir en gästplats där också. Den gamla piren ska nog grävas bort och en ny byggas ut ca 25 meter längre än befintlig samt ca 15 meter i vinkel som en vågbrytare.

Vi kommer se till att vi får en stor badstrand och även ett litet grönområde högst upp mot vägen. När jag projekterade kvarteret så ville jag att alla tomter skulle få en del av hamnområdet och alla skulle ha tillgång till båtplats och badstrand. Och så blir det nu!

Närmsta två veckorna är det lite småpill kvar i både Villa havet och Beach House och jag tror att det här blir ganska perfekt tajmat för alla faktiskt. Jonna i Beach House monterar just nu möbler och jag tror att Owe och Marcus snart ska fixa till tomten.

V 28 ska vi hjälpas åt att fixa hamnområdet och att ställa iordning inför Öppet Hus som vi ska ha den 16 Juli. Då är alla som vill välkomna till Skärgårdsudden och kika på våra nybyggen. Vi ska också fixa en skattjakt för barnen och hos oss på bryggan har Elsa ”Elsas Café”. Hon brukar ha det varje sommar ute i stugan men i år tar hon det alltså på hemmaplan, och erbjuder nybakade bullar, rabarberkaka mm

Hos oss snickrar Niklas trädäck för fulla muggar och jag roddar med en massa trädgårdsfix och annat smått och gott. Ganska mkt att göra nu, men efter Öppet Hus tar vi semester i några veckor och far till Florida. (Jag fyller ju 40… )

Varmt välkomna att hälsa på oss på Öppet Hus! :)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *