Nu bygger vi en till hamn!


0

Och en större sandstrand och fixar till det område som vi har valt att kalla ”Skärgårdsbryggan”. Det stället nere vid vattnet där vi hänger dagar och kvällar. Barnen (och vuxna – icke badkruks-aktiga som jag…) badar, vi kan ha båten eller vattenskotern i hamnen, grilla på kvällarna.

Ja, vi gör helt enkelt precis vad vi vill där. Poängen är, att alla har ett härligt strandhäng på hemmaplan utan att åka iväg nånstans. Det är DET, som har varit det viktiga.

har haft lite funderingar på att bygga en flytbrygga en bit ut också. Kan ju vara kul för dom som gillar att bara ut och ligga och sola lite avsides. Eller varför inte en flytbastu ala Light House? En sån kan man ju bygga tillsammans i föreningen? Bastuflotte kanske det heter.

Vad vi väljer att göra är helt upp till oss, och nu har vi börjat bygga området. Det blir en ny stor pir med 5 båtplatser och en stor sandstrand och ett grönområde där vi sår gräs. Vi fixar till diket och sätter dit en ny trumma och bredare övergång.

Pelle, som gräver, har ledigt idag lördag, men är åter imorgon. Kom gärna förbi och kika på arbetet han gör :)

Och förstås; kom på Öppna Huset! :)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *